Wie is de drijvende kracht achter Leference?

Ik ben Lefere Keighley, afgestudeerd als kapster in 2018. Na mijn opleiding als kapster ben ik all-round visagie gaan studeren te Antwerpen. Mijn honger om nieuwe dingen te leren hield niet op na mijn jaar visagie, daarom heb ik mij nog verder gespecialiseerd als schoonheidsspecialiste. Sinds oktober 2020 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik zelfstandig geworden. Dit was een grote stap voor mij maar ik ga er voor 200% tegenaan. Mijn doel is om jullie op zoveel mogelijk manieren te kunnen verwennen! 

Wat kan u verwachten? 

Bij Leference geven wij iedereen een persoonlijke behandeling. Als u voor Leference kiest staat enkel en alleen u centraal. Samen bekijken we  wat u graag wilt en wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we met uw wensen aan de slag om u te verwennen op een ontspannende manier.

Kapsel

Wie bent u ? Past je kapsel bij jou en je persoonlijkheid? We zorgen ervoor dat je kapsel uitstraalt voor wie je bent

Kleuren

We werken met Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL. Dit biedt een echte kleur in high definition met compromisloze dekking en onovertroffen kleurbehoud.

Schoonheidsbehandelingen

Verder kunt u ook bij mij terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen. Deze worden uitgevoerd in een rustige en ontspannende omgeving te Staden.

Webshop

Bij leference kunt u de producten ook online kopen . in enkele muisklikken kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Zo kunt u niet enkel in het salon , maar ook thuis genieten van de producten die we bij Leference gebruiken.

 Online winkel

NAK Hair passie voor VEGAN

NAK HAIR is een op en top Australisch bedrijf, volledig in Australische handen en opgericht "down under" met de typische nuchtere mentaliteit van daar.

Hun avontuur in haarverzorging begon in 2003. NAK HAIR heeft als doel collecties van producten te creëren exclusief voor kapsalons en tegelijk een merk uit te bouwen als een weerspiegeling van hun Natuurlijke Australische cultuur.

De productlijnen bevatten natuurlijke veganistische ingrediënten, luxueuze plantaardige producten en pure essentiële oliën, voor heerlijke haarrituelen met respect voor de delicate aard van het haar en de huid.

Onze cultuur , jou avontuur! 

Leference heeft ook nog andere merken! 

yodeyma parfum 

het merk yodeyma heeft parfums in het assortiment voor dames en heren maar ook voor de kids , de geuren variëren van bloemig fris , zoet en kruidig en houtig.

Bio Balance essentiel

Bio Balance, een gamma verzorgingsproducten speciaal ontworpen voor u, de professionele schoonheidsspecialiste die kiest voor zachtheid en duidelijkheid.

Eva Garden Make-up

Het Italiaanse cosmeticamerk EVAGARDEN schept harmonie in hun make-uplijn door topkwaliteit, diversiteit en trends te combineren.